Vi lever af tilfredse kunder

Se hvad et udpluk af vores mange abonnenter synes om UrbanCut.

Patrik, 22 år - Indehaver af Lazzaweb

Abonnent hos UrbanCut

"I en hektisk hverdag kan det godt være besværligt at sætte tid af til frisøren. UrbanCut er nemt og hurtigt, og der er altid en salon i nærheden, hvilket gør det mere fleksibelt for mig. Jeg sparer tilmed penge hver måned, og det er jo altid rart."

Søren Beyer, 40 år

Abonnent hos UrbanCut

"Det bedste ved UrbanCut er, at jeg sparer tid og penge på mine klipninger. Derudover kan jeg benytte mit abonnement over hele landet, hvilket passer mig perfekt, da jeg arbejder i hele Danmark. Jeg kan varmt anbefale UrbanCut til andre."

Lars Danielson, 22 år

Abonnent hos UrbanCut

"Med UrbanCut kan jeg både blive klippet i København, hvor jeg studerer, og i Nordjylland, når jeg er hjemme og besøge familien. På samme abonnement og til samme pris!"

Lasse, 29 år

Abonnent hos UrbanCut

"For mig betyder det meget, at jeg ikke skal afsætte en hel eftermiddag til et frisørbesøg. Med UrbanCut kan jeg møde op og blive klippet på et kvarter. Så behøver jeg heller ikke at tage fri fra arbejde for at blive klippet. Jeg kan varmt anbefale UrbanCut til alle, der bare gerne vil klippes, og hurtigt videre."

Thomas, 27 år

Abonnent hos UrbanCut

"Jeg oplever ofte, at når jeg forsøger at booke en tid hos frisøren, så kan jeg først få en tid om 14 dage. Med UrbanCut kan jeg ringe til min lokale salon og få tid samme dag. Det er dejligt, når man, ligesom mig, som regel er ude i sidste øjeblik inden et arrangement, hvor frisuren skal være i orden."

KØB NU
KØB NU